Известие

Collapse
No announcement yet.

Реле къси/дълги фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Реле къси/дълги фарове

Здравейте. Някой знае ли къде се намира релето на късите/дългите фарове?
    Проблема е следния. Снощи както си карах ми загаснаха фаровете. И предишната нощ се бе случило след дълго каране на дълги, но като превключих няколко пъти на къси/дълги се оправиха. Снощи същата работа, но не светнаха повече /карах на халогени до Гърция/. Проверих бушоните са здрави. Сложих крушки други, но резултат никакъв.
    P.S. С ксенонови фарове съм.
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Re: Реле къси/дълги фарове

Първоначално публикувано от 50 cent
    Проблема е следния. Снощи както си карах ми загаснаха фаровете. И предишната нощ се бе случило след дълго каране на дълги, но като превключих няколко пъти на къси/дълги се оправиха. Снощи същата работа, но не светнаха повече /карах на халогени до Гърция/. Проверих бушоните са здрави. Сложих крушки други, но резултат никакъв.
    Колко Вата ти са крушките?
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Re: Реле къси/дълги фарове

[quote=Mapтo]
      Първоначално публикувано от "50 cent":1itcsak8
      Колко Вата ти са крушките?[/quote:1itcsak8]
      Хм... Сега ме затрудни. Какво значение има? аз си мисля да не би тези крушки да не са за тези баласти. Баластите ми бяха за Н1/8000к, а сега са с крушки Н4/6000к

Comment

Бушон е!виж ги пак ама с ел.измервателния уред!

Comment

Ок. Утре ще ги погледна пак, но като ги гледах си бяха със здрава жичка.

Comment

Не е от бушон, подмених ги всички. А и като се замисля няма много логика да е от бушон, защото леви и десни фарове са на отделни бушони и би било по-вероятно да изгасне само единия къс или дълъг.
            Та отново да попитам: Някой знае ли къде са релетата. Чувам щракане някъде над жабката като пускам халогените. Дали не са някъде там?
            Интересното е, че ми работят габарититее и халогените. Само късите и дългите са се прецакали.

Comment

Хммм странно.Релето,доколкото си спомням беше между жабката и еърбега.Ама за да го извадиш,голяма играчка ще падне...и е рисковано!
              иди на майстор най-добре,за да ти е мирна главата

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24377

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150+++hp
                EX = Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                EX = Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

Колега, имах го същия проблем. Оказа се буксата на ключа на светлините /ключът на фаровете е общ с този на чистачките/. Свали си долната кора под волана и размърдай буксата и виж дали и при теб не е същата работа.
                  FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                  LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                  LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                  LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                  ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                  LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Точно това беше проблема. Вчера ходих на майстор и се оказа, че е нагоряла адна букса. Мерси за съдействието.

Comment

Темата е стара ама проблема ми е пресен. Нямам само къси .Ей така си изчезнаха. Има дълги и габарити. Късите не светват нито когато е на дълги нито на поздрав. Бушоните са здрави. Как се сваля този ключ или как се вади буксата че нещо не успявам ?
                      Обороти му е майката...

Comment

Първоначално публикувано от ivoshaklev Покажи съобщение
                        Темата е стара ама проблема ми е пресен. Нямам само къси .Ей така си изчезнаха. Има дълги и габарити. Късите не светват нито когато е на дълги нито на поздрав. Бушоните са здрави. Как се сваля този ключ или как се вади буксата че нещо не успявам ?
                        На поздрав светват дългите

Comment

Working...
                        X